shantismineralen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Shanti website

Shanti

Maanfase
CURRENT MOON
bezoekers sinds 22 september 2009
Septarie
Photobucket

Septarie

Mineralogie:
Septarie is een speciale soort geode en kan verschillende mineralen bevatten.
In Noord-Amerika werden de Septaria's door de Indianen veel gebruikt als genezende stenen.
Vaker vond men in de holle ruimtes van de Septaria  "Oer-water".
 
Geneeskrachtige Werking:
Septarien helpt bij "Alzheimer". Deze "verstevigd" de hersenen doordat ze de doorbloeding in de cellen stimuleren. Niet alle hersen ziektes zijn met deze steen te genezen maar voor "Alzheimer" is deze steen zeer geschikt.
Met een Septarie in je omgeving kun je je concentratievermogen of evt. vergetelheid verbeteren. (verstevigen). Mensen die vaker "gaten" in hun herinnering’s  vermogen  hebben kunnen met een Septaria goed geholpen worden.
Deze mensen zullen zelden toegeven dat ze "gaten" vertonen, schenk deze persoon een septaria. Veel beweging en een Septaria in de woning bewerken de beste genezing van Hersen storingen. Septarie helpt om standvastig te blijven in moeilijke situaties en in het bijzonder als men geneigd is om alle frustraties in zich zelf op te slaan en op te sluiten.
Ze helpen om verbittering en teleurstelling in hoop en vertrouwen om te zetten.
Omdat men problemen inkapselt kunnen ook lichamelijke problemen ontstaan dus in therapeutische zin kan septarie goede diensten bewijzen.
Als je deze ingesleten gedrags- en denkpatronen wil veranderen kan septarie je in dit proces ondersteunen. Hij is een aardende, zuiverende en kalmerende steen met een sterke connectie met de aarde en de natuur. De steen bevordert eigenwaarde, daadkracht, uithoudingsvermogen, geduld, tolerantie en zorgzaamheid.
De steen werkt opbeurend en brengt verstand en gevoel in balans.
De steen bevordert communicatieve vaardigheden in een groep en zorgt dat je de aandacht van je publiek vasthoudt. Fysiek bevordert septarie het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Het heeft een positieve werking op darmen, nieren, gezwellen, bloed, huid, hart, de stofwisseling en seizoensgebonden depressies.
 
Korte samenvatting:
Septaria's dringen in de solarplexus binnen en leggen een "licht" brug naar de hersenen.
Deze brug brengt rust en reinigd het hoofd van alle geestelijke "inspanningen". Septaria's maken de weg vrij in het hoofd waardoor je concentratie- herinnering’s vermogen geactiveerd wordt. Ze geven meer zelfverzekering en een actief leven, bevorderd eigenwaarde, daadkracht, geduld en zorgzaamheid. Septarien kan helpen bij "Alzheimer"
 
Reiniging:
één tot twee keer per maand onder stromend lauw-warm water afspoelen.
 
 
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Spreuken

spreuk van de dag

 
 
 
 
Overzicht

Poster

Bezoekers

Bezoekers sinds 06 december 2009

Bezoekers

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl